Iemand anders..
Het doet pijn,
maar ik heb het gevoel
dat er iemand anders is..
Iemand anders waar je van houd,
maar misschien (hopelijk)
heb ik dat mis..
Ik hoop dan,
dat je daar gelukkig mee bent,
en dat zij net zoveel van je houdt
als dat ik dat doe...
Ik kan je blijven zeggen,
hoeveel ik van je hou
maar dat doet er dan niet meer toe...