Ik zal gaan zonder iets te zeggen,
Ik zal gaan zonder een groet,
Want ik kan je niet uitleggen,
Hoeveel pijn het doet!
Ik zal gaan zonder je te haten,
Ik zal gaan maar vergeet je niet.
Zonder iets achter te laten,
verdwijn ik met mijn verdriet.
Ik zal gaan en verder leven,
Ik zal gaan, hopende dat je nog eens inziet,
de liefde die ik je wilde geven,
die begreep jij helaas niet!