Meisje, wat probeer je nou te doen?
wat wil je hiermee nou bereiken
Besef dat ik niet meer ben als toen
ik weet nu hoe ik dit moet ontwijken
***
Meisje, waar ben je mee bezig?
wat denk je dat er gaat gebeuren
Door jezelf zo aan te tonen als aanwezig
alleen maar door te gaan zeuren
***
Ik zal me niet meer blind staren
Ik zal op mijn hoede zijn voor de gevaren
Meisje, zet je zielige vertoning af
niet de slachtoffer rol blijven spelen
Dan kom je alleen nog maar over als laf
ik hou je het spiegeltje niet meer voor, het kan me nog maar weinig schelen
***
Want ik ben bang voor de gevaren
en dat ik straks de boosdoener ben die alles weer kan bedaren
Nee, meisje, geen weg meer terug
vanaf nu steek jij geen mes meer in mijn rug
Meisje, jammer dat het vertrouwen is versleten
ik kan een heleboel gewoon niet goed vergeten
***