Lindsay,
Een pracht van een meid,
Altijd voor haar vrienden paraat;
Elke seconde weet je dat ze er voor je staat,
Eens je haar kent wil je haar niet meer kwijt.
Al heeft ze problemen van haar eigen,
Ze schuift je nooit opzij.
Als jij praat zal zij zwijgen,
Ze heeft echt een speciaal plek diep in mij.
In haar hart voelt ze soms echt veel gemis.
Maar als ze zingt en je goed luistert;
Is het alsof een engel in je oor fluistert;
Met lieve woorden om te zeggen hoe speciaal ze niet is.
Linske,
Ik sta voor je klaar,
Maakt niet uit wanneer,
Jij staat er voor mij keer op keer,
Als je me nodig hebt, zeg het dan maar…
Love ya