Heb je soms het gevoel
dat je er helemaal alleen voor staat,
dat je keer op keer vele tranen laat.
het gevoel, alleen te zijn,
ja dat gevoel doet heel veel pijn.
Niemand die het snapt,
dat je soms naar adem hapt,
niemand die door je lach heen ziet,
dat doet mij het meeste verdriet.
ja juist dat gevoel, dit gedicht,
is misschien wel naar iemand gericht
Die begrijpt wat ik bedoel,
die begrijpt wat ik voel...