Ik zag jou zitten in de trein
Ik zag jou zitten in de trein
Ik keek jou aan en dat deed pijn
Pijn aan m'n ogen van de liefde
waarmee wij vroeger elkaar geriefde
Ik zag jou zitten in de trein
Ik keek jou aan, dat was niet fijn
Niet fijn, omdat jij mij bedroog
Omdat je vroeger tegen me loog
Ik zag jou zitten in de trein
Ik keek jou aan en dacht aan mijn
aan mijn gevoel voor jou, zo juist
Dat je me er steeds weer had ingeluist
Ik zie jou zitten in de trein
Mijn hoofd op jou schouder, 't voelt fijn
't voelt fijn, omdat ik om je geef
Ik sluit 't verleden, 't is de toekomst waarin ik leef