Ik was er altijd voor u
Maar waar ben je nu
In de armen van een ander
En houdend van elkander
Mij heb je niet meer van doen
Ik mis die tijden van toen
Je was alles waar ik om gaf
Maar ik was toen veel te laf
om jou mijn gevoelens te tonen
maar je blijft voor altijd in mijn hartje wonen
wees gerust, vergeten doe ik je niet
want jij bent de titel van mijn levenslied
ik blijf je eeuwig graag zien!!