Vele jaren heb ik gezworven
Veel heb ik geleerd
Maar een ding heb ik nooit kunnen leren
Hoe het voelt om lief te hebben
En te beminnen
Vele keren heb ik het zien gebeuren
Maar nooit had ik het door
Ik probeerde het vele malen
Maar steeds werd het niets
Er ontbreekte iets
Wat ik niet kan zein
Het echte gevoel om een te zijn met iemand
Nooit heb ik het gezien
Nooit heb ik het gevoelt
Nog meer keren heb ik lief gehad
Maar ik ben nooit èèn geweest
Ik hoop dat ik zo iemand mag tegen komen
En alsjeblief
Laat het dan werken
Ik heb goed geleefd
Beloon me
En laat dat gevoel in mij leven
Ik smeek u
Ik ken iemand
Ik ken ze goed
Maar nei goed genoeg
Ik heb ze lief
Zij heeft mij lief gehad
Nog steeds heb ik haar lief
Ik snap het niet god
Wat wil het zeggen
Zij is zo speciaal voor mij
Haard liefde was zoveel maar toch zo weinig
Als we niet èèn konden zijn
Maar deze keer kan het anders zijn
Ik hoop datze ook zo over mij denkt
Maar durf het niet hopen
Ik durf het haar niet zeggen
Nog nooit ben ik zo bang geweest
Om zo iets vreugdevol te vertellen
Wat wil het zeggen god
Elke morgen dat ik wacht
Komen de zelfde twijfels terug in me op
Zou zij reeds vergeten zijn wat we hadden
Zou zij het zich willen herrinneren
Enzou zij het willen opneiuw beleven
Maar dan als èèn
De vorige keer kon ik haar niet duidelijk maken
Hoe ik over haar voelde
Ik hoop dat ik da deze keer wel kan