Niet opeens ... maar tergend langzaam
Niet opeens ... maar toch nog plotseling
Niet opeens ... verblind door wat je ooit ook voelde
Niet opeens ... je hersenen in een worsteling
Niet opeens ... besef je met wie je ooit kroelde
Niet opeens ... waarom ben je toen gegaan
Op straat loop je in de drukte
Schrik me kapot daar loopt ze... maar nu niet vlucht ze
Seconden keken we elkaar aan
Wat daarna gebeurde... ik was helemaal ontdaan
Na 15 jaar weer vlinders in m'n buik
Houd je eerste liefde dan nooit op ..nee ... NIET OPEENS