Balans
Nog minder dan 3 dagen en het jaar 2002 is dan echt om
daarom maak ik deze optelsom.
Ik heb mooie momenten gekend
maar ondanks mijn optimisme soms toch nog teveel aan het sombere gewend.
Ik probeer ermee te breken
maar dat kost meer dan een paar weken.
Bij het opmaken van de balans
concludeer ik: er ligt nog steeds een kans.
Ik denk aan hoe ik vroeger was
toen voelde ik mij in mijn sas.
Ik wil er wat van maken
om in betere sferen te geraken.
Dit probeer ik al een tijd
en chat met een aardige lieve meid.
Wij delen onze vreugde en problemen
en weten dat we het beiden oprecht menen
We maken samen lol
niets is ons dan te dol.
Ons beider huwelijk is echter nummer één
daarover hebben we in ons hart veel geween.
De band die ons samenbindt
maakt dat het moeilijkheden overwint.
Dat geeft ons samen kracht
ook in de donkerste nacht.
Daarom willen wij in de toekomst blijven kijken
om ons innerlijk te verrijken
En werken aan ons huwelijk
dat, wie weet, ooit weer zal staan als een dijk.
Ik wil zeggen dat ik van je hou
en vind je echt een bijzonder toffe vrouw.
Samen staan we sterk
en zijn we niet voor niets aan het werk.
Ook al zijn we nu ver van elkaar
Ik wens je in het diepst van mijn hart een heel gelukkig nieuwjaar.
je chatvriend forever