Laat me los ik open mijn vleugels.
Zoek geen wegen meer het is gedaan.
Ik ben vrij en ongebonden,en nu nog.
Jij hebt je keuze gemaakt,maar niet voor me gekozen.
Dat wil jij niet verstaan,laat me los.
Je kan het oude niet laten gaan,dat is stilstaan maar deze weg heb jij gekozen.
Ik ben geen 2 keuze dat is wat jij van me maakt.
Schijn op houden,je oude leven met het mijne samen in elkaar willen bouwen.
Ik wil jouw niet meer,je hebt me teveel pijn gedaan.
Veel beloftes en meer heb je nooit gedaan.
Ik zie wel wat mijn toekomst me brengt,wat het ook zal zijn.
De eenzaamheid die is nu is al die jaren ben ik gewoon.
Ik ben vrij en sla mijn vleugels open de wijde wereld in.
Jou en mij dat is voorbij,zoek geen wegen meer om van je schuld gevoelens af te komen.
Kom op aarde en leef niet meer verder in je dromen.
Jij hebt gekozen maar niet voor mij,ben je nooit van plan geweest.
Dus laat me los net alsof ik ben een geest van de verleden tijd.Het is te laat als je nooit eerlijk bent geweest,en met iemand zijn gevoelens speelt,je hebt nooit oprecht geweest.