Stoppen
Al zoveel keer proberen te stoppen
je wordt er haast moedeloos van
Maar je blijft 't proberen
je te verzetten tegen de drang
Je bent nu slaaf, van je eigen lichaam en geest
dat is nooit de bedoeling geweest
't begon als een lolletje
een experimenteel spel
en nu? nu leef je in een hel!
't begon zo onschuldig
je wist nergens van
Nu weet je niet beter
bent overgeleverd aan een drang
Maar nu ben je 't zat
slaaf te zijn in je eigen leven
dus ga je 't weer proberen
ook al heb je de hoop al bijna opgegeven
je gaat proberen te stoppen met de zooi
Want de wereld van een gebruiker,
is ook niet altijd mooi........