door jouw..vergat ik alles om me heen
jouw liefde hield me op de been
vele malen heb ik je alles willen vertellen
maar het kwam er maar niet van
de angst om je kwijt te raken daarvoor was ik zo bang
ik ben zo bang ..voor de toekomst ...de onzekerheid
ik heb van die dingen die ik je aan gedaan heb onwijs veel spijt
alleen voor de vier woorden ..IK HOU VAN JOU..
toon ik nooit berouw
die waren en zijn wel gemeend en komen vanuit
me hoofd hart en ziel
en nogmaals het woordje spijt is bij wat ik je aan gedaan heb nihil
ik ga een harde moeilijke tijd in
maar ik doe het zeker niet tegen mijn zin
de schuld ligt absoluut niet bij jouw..
maar bij deze vrouw ...die onterecht je liefde kreeg
ik voel me zo leeg ..sniks
ik heb het geluk gehad..een keer in je armen te mogen zijn
het was fijn maar het doet me nu zo ongelooflijk veel pijn
omdat ik bang ben..dat je me nooit meer toe laat