Ik ben verliefd
Stiekem verliefd op een ander
Niemand mag het weten
Alles wil ik zo snel mogelijk vergeten
Ik wil het wel, maar ik kan het niet maar het duurt nog lang voordat ik verander.
Lieve Tjebbel, in mijn hart ben je voor altijd geliefd.
Weet wat jij moet voelen.......
Ook ik heb zo'n situatie, helaas. Zie mijn gedichten, misschien een troost dat je niet de enigste bent.
Veel sterkte !
Jamie