In tien jaar heeft onze relatie veel doorstaan.
Wervelwind, regenbui en zonneschijn,
ook al was het niet altijd even fijn...
We zijn er wel altijd voor gegaan!
Elk jaar wordt die band nog meer hecht.
Nu dat ik met je de wereld rond ga reizen,
gaan wij het nog eens extra bewijzen...
Onze liefde voor elkaar is echt!