Belofte
Ze weet het nu,
nooit meer krassen.
Ik heb het beloofd.
Belofte maakt schuld,
en toch,
wil er voor vechten.
kan het niet laten,
het door mijn hoofd te laten gaan.
Wat als die belofte gebroken wordt.
Wat als ik hem breek.
Zal ze bang zijn,
zal ze huilen,
teleurstelling in haar ogen.
Kan het niet laten,
het door mijn hoofd te laten gaan.
Maar echte krassen,
heb ik niet meer gezet,
sinds ik haar mijn woord gaf.