Blinkend metaal
Ik ben bezeten van het spotten ,
het zit mij in het bloed .
Het bewonderen van prachtige vliegtuigen ,
dat doet mij ontzettend goed .
Sierlijk gevormd metaal
en een variatie aan kleuren .
De verscheidenheid van oud en nieuw ,
verveling ?...'t zal mij nooit gebeuren !
Mijn verzameling foto's ,
die ik in de jaren heb gefotografeerd ,
worden door de liefhebbers
bejubelt en gewaardeerd .
Ouderdom of geslacht ,
het maakt allemaal geen verschil .
Als je de interesse maar voelt kriebelen ,
dat is het gevoel dat een spotter wil !
02/01/2003