mijn gevoelens varen langs,
slepen me mee
langs eindeloze vragen
waarom,hoe?
zijn woorden die de wind
in mijn oor fluistert.
de storm in mijn hoofd blijft razen
terwijl ik ronddobber.
maar de haven is in zicht
liefje, ik blijf je graag zien,ook in een stoel!
me