Inspirator
Je inspireert mij
Lieve schat
Ik ontdek in eigenschappen van mezelf
Een hevigheid waarvan ik niet wist dat ik die bezat
Je inspireert mij
Tot het schrijven van een gedicht
Waarin ik probeer te verwoorden
Welk gevoel voor jou zo diep in mij zit
Je inspireert mij
Je lief te hebben
Je te koesteren en te beminnen
Voor je te zorgen
Dat soort dingen
Ja, lieve Martijn
Je had vast nooit gedacht
Dat jij zo een inspirator kon zijn