De wind waait rustig door m’n haren
De zon straalt lustig op m’n gezicht
Schelpjes spoelen aan
Kinderen die lachen
De zee
Het heeft iets
Maar ik weet nog niet wat
Telkens als ik er aan denk
Word het even stil
Dan hoor ik de wind en voel ik de zon
Ik hoor de meeuwen krijsen
En kleine kinderen lachen
Ik voel de romantiek tussen
Een koppel die hand in hand over het strand slenterd
De zee
Het heeft iets
Ik denk dat ik het weet
Maar ben het niet zeker
Als ik aan de zee denk
Denk ik aan de vele toeristen in de zomer
Maar de zee inde winter brengt genieters mee
Genietend vande rust
En hun gedachten even laten rusten
Dat is het
De zee heeft iets
Een rustgevend gevoel...