Onwetend ga ik die avond weg
Een pint een sigaret
Een goed gesprek
Dat onderbroken word door een blik die ik werp
Op een pracht van een gelaat dat aan de toog staat
Al lachend pratend kijk ze me even aan
Geeft me een gevoel dat me naar de maag slaat
mijn pint laat ik staan
met alle kracht verlies ik mijn macht
laat ik dit toe
ja wat kan ik anders doen
de strijd verloren
vol onmacht kijk ik naar die pracht
de verliefdheid slaagt zijn slag
een gesprek dat vervaagt
dat had ik niet verwacht een nacht vol pracht
van een onbekende die naar me lacht
laat dit moment niet stoppen laat dit moment eeuwig doorgaan
dit gevoel dat mij onverwacht in de nacht niet los laat