Hoe het is
Hoe het is om mij te zijn,
is moeilijk uit te leggen.
En hoe het is om mij te kennen,
kan ik ook helemaal niet zeggen.
Zo onzeker als ik wordt,
als ik nadenkt over dat soort dingen
Terwijl het leven zoiets prachtigs is,
dat ik er van ga dichten en zingen!
Met toch mijn eigenaardigheden,
Gekkigheid, humor en lol.
Beleef ik lekker op mijn manier,
mijn hele leven vol!
Het is niet gek om mij te zijn
Niet raar, vreemd of maf
Van alle mensen op de wereld
Ben ik nog het beste af!
(in een positieve bui)