Het is niet eerlijk
Ik weet dat je van me houd!
En dat je nog een vriendin hebt,
dat laat mij koud!
Het is niet eerlijk
Je houd niet echt van haar
Je doet het alleen voor je ouders
is dat niet een beetje raar
Het is niet eerlijk
Je ouders verlangen van jou
Dat je met haar gaat samenwonen
Maar hoe moet het dan met ons
Wat betekenen dan onze dromen
Het is niet eerlijk
zijn je ouders dan zoveel belangrijker
Je zoveel meer waard als mij
Je kan het ze toch uitleggen
vertel ze wat jij tegen mij zei!
Het is niet eerlijk
Je weet dat ik blijf wachten
ik blijf wachten op jou
Het is misschien niet zo verstandig
Maar dat doe ik omdat ik van je hou!