4 maanden geleden
toen het net begon
beloofde ik het heden
dat het zo wel verder kon
die tijd verliep goed
we hadden weleens ruzie
maar dat moet...
nu na die 4 maanden
gaat het niet zo best
hij lijkt me zat te zijn
heb ik het zelf verpest?
nee, dat heb ik niet
maar het doet me wel erg pijn
zal dit vreselijke gevoel
na de vakantie over zijn?
ik kan niet zeggen dat het over is
daarvoor hou ik teveel van hem
ik hoor nog zijn stem
zijn stem die zegt: zoek het uit!
zijn harde woorden raken mij
daarna een toon, een hard gefluit
stil zit ik dan daar
naast de telefoon op een stoel
met tranen in mijn ogen
dat was juist wat ik bedoel
hij lijkt wel blind te zijn
hij ziet niet mijn verdriet
gaat zijn gang, dat vind hij fijn
maar nadenken doet hij niet
ik zal nog een tijdje wachten
of het beter wordt of niet
dan kan ik zelf beslissen
of de liefde zijn kansen ziet
een (tijdelijke) ongelukkigheid