Oma je bent de aller beste
Net een tweede moeder voor mij
Denkt het zelfde
Geeft me alles wat ik nodig heb
Oma je bent de aller liefste
Net als opa die met je mee denkt
Oma, je bent een lieve schat
Die ik nooit meer zou willen kwijt raken
Oma, ik hou van je!!