De harp waar ik mee speelde,
De harp waar ik mijn liedjes mee deelde.
De harp je waar twee jaar liedjes uit hoorde komen,
Het was zo mooi alsof je zat te dromen.
De harpjuf die een aanrijding kreeg,
En uiteindelijk lang weg bleef.
De harp die in de woonkamer stond,
De harp was zo prachtig en mooi afgerond.
De harp war je mee kon dromen,
De harp waar uiteindelijk een eind aan was gekomen.