Horen, Zien of Voelen.
Waaom ben je weggegaan?
Ik wil je weer Horen, Zien of Voelen.
Waarom ben je weggegaan?
Laat je mij in de steek?
Hoe moet het nou verder,
bestaat er nog een Jou en Mij?
Nooit meer zal ik je Horen, Zien of Voelen,
op die manier,
die speciale manier,
dat ik wis dat je bij ons was,
en bij ons hoorde.
Nu is het kaal en leeg,
jij bent weg.
Het is heel anders nu,
als ik je weer Hoor, Zie of Voel.
Het geeft me het gevoel,
dat je een vreemde bent,
geen veilig gevoel,
geen warmte.
De warmte en de veiligheid die ik mis,
jij hebt het allemaal met je meegenomen.
Zomaar...
Zomaar, omdat je bent weggegaan,
en nooit meer terug zal komen,
op de manier dat ik je Hoor, Zie of Voel.
Op de manier,
dat ik weet dat je bij ons hoort,
en je warmte en veiligheid meeneemt.