Herinneringen
Zijn al die schimmen
en ronddolende zielen
die men denkt te zien
niet gewoon herinneringen
die we koesteren?
want wat we niet meer
kunnen zien,
is er niet meer...
Is de dood dan geen verschijnsel
dat we denken te zien
om zekerheid te hebben
dat we herinneringen
zullen kunnen blijven koesteren?