Twee liefdes tegelijk voelt zo raar
ze vechten tegen elkaar
wat moest ik nu kiezen,wat moest ik nu doen
de ene liefde was rood,de andere groen
Met de ene wilde ik trouwen
maar van de andere bleef ik onophoudelijk houwen
Met de ander was ik al verloofd
want die liefde was ook nog lang niet gedoofd
Liefdes onophoudelijk vechten tegen elkaar
Hou ik van zij of van haar?
Geen liefde wint van de ander,het gevecht eindigt onbeslist
want uiteindelijk gebeurde wat ik al lang wist
ik was geen goed kiezer
dus bleef ik alleen achter als verliezer