waarom houdt men me dan niet tegen
geen idee
waarom praten ze maar alleen met je mond mee
is het omdat ik me zo goed verwoord
en hun overtuig
ze zijn toch volwassenen
en hebben toch jaren langer ervaring dan ik
misschien omdat ze me een kans willen geven
maar je kunt ook zeggen het is niks voor je
hier zijn we niet zo creatief maar meer op een ander vlak
soms denk ik dat sommige amper weten,
wat ze te zitten te communiceren
ze praten maar wat en zetten geen gevoel achter de woorden
als je vraag waar ging het over kennen ze nooit de kern
dus ze praten maar en halen alles uit boeken
maar zelf iets filosoferen of een mening benadrukken
nee hoor
gewoon een saai modaal leven
niks apart erin
niet een keertje gewoon lekker de hele dag thuis blijven met je vouw
omdat je beiden geen zin hebt om te gaan werken
of gewoon de auto pakken en eventjes naar zee gaan
nee het moet geplant worden
alles plannen
zelf het verassings ontbijt van s'morgens
eerst bellen of het uitkomt
je weet toch, dat als je vriendin rookt ze altijd s'morgens sigaretten nodig heeft,
neem ze dan onderweg mee naar haar toe
wanneer je haar verast met een champange ontbijt
wanneer net de ouders weg zijn naar hun werk
Ciao,