Zo heerlijk even aan niets denken
terwijl je rustig je glas zit in te schenken
hoor je de zachte wind suisen
hoor je de stilte zacht bruisen
je gedachten staan even stil
en het wordt eventjes kil
terwijl je ziel zoekt naar de rust
zoals het aanrollen van een golf
zo voel je je gedachten vloeien naar de kust
neen hou je gedachten weg van de wolf
zachtje beginnen beelden te dagen
van oh zo leuke dagen
die soms wel lijken te vervagen
in het hedendaagse klagen
daarom is het zo fijn dat we even kunnen wegdromen
en onze gedachten weer kunnen laten stromen
van het ene blije moment naar het andere
zodat we vanbinnen kunnen veranderen
en weer met een blij gezicht kunnen rondwandelen
en weer vrolijk kunnen babbelen
wat is het toch fijn dat we kunnen dromen
zo kunnen we moeilijke momenten overkomen
met de gedachte van toen
ooit hadden we misschien zoveel roem
dat we het nu met een beetje minder moeten doen
maar toch geef ik je nu een zoen
omdat ik steeds naar jou kan wegdromen
en in stilte los kan komen
van de alledaagse sleur
en zo ruik ik steeds je geur
die me dan weer vrolijk maakt
want ik ben blij dat jij steeds door mijn dromen dwaalt