Iemand uit m'n familie
kwam een paar jaar geleden vaak langs
als ik me terugtrok
kwam hij naar me toe
ik was zijn proefkonijn
hij probeerde van alles bij me uit
dingen die je niet hoorde te doen
bij familie...
Jaren ging het door,
tot ik zei dat ik niet meer wou
Het hield meteen op
Ik was het al vergeten
tot hij weer eens kwam
en ik me weer terugtrok
hij kwam weer naar me toe...
Nu is hij m'n liefste familielid
ik weet dat het raar klinkt
ik ben het vergeten...
Het was fout wat hij deed
maar ik ben aan hem gehecht geraakt,
Ik weet niet meer wat ik zeggen moet
heb dit nog nooit tegen iemand gezegd...