daar in de kerk zittend
naast de met rozen overdekte kist
kan nog steeds niet geloven
als ik het van te voren wist
ging ik niet van je houden
't vuur in mijn hart laten doven
vaarwel, je bent weg uit mijn leven
afscheid nemen is het niet,
in mijn gedachten ben je gebleven