Twijfels , Angst,
maar toch willen Weten.
Wat weg gestopt is,
Wat je bent Vergeten.
Zoeken naar Antwoord.
Naar de Stukjes die je Mist.
Dwalend door een Duisternis
Soms hopend dat je je Vergist.
Flitsen, Vlagen , Herinnering heel klein.
Je Schrikt er van Wakker.
Ze laten zien dat ze er Nog zijn.
Niet helemaal Verloren ,
Enkel verborgen in de Tijd.
Heel diep Verstopt.
Maar zeker Niet Kwijt.
Opzoek naar de Stukjes.
Naar de Herinneringen uit je Verleden,
Op zoek naar Jezelf....
Naar Rust voor het Heden.