verward gesloten zit ik nog vast
beperkt tot pijn, verdriet, herinnering
kluistert me nog vast aan je
inbraak, ik wilde niet maar moest
je welkom heten, rook alcohol
gaf ik je niet, je nàm wel wat je wou
mijn lichaam nacht gedachten dromen toekomst
onbereikbaar, schaduw vol
tranen blaas ik maar verdampen doe je niet