Als de lente komt breng ik jouw
snoepjes uit amsterdam als de lente
komt breng ik jouw lekkers uit rotterdam
als de lente komt breng ik jouw parfum
uit alblasserdam als de lente komt breng
ik jouw de eerste bloesem uit de weide
als de lente komt breng ik jouw een boeket
vol rozen en zing onder jouw balkon mijn
liefje als de lente komt hou ik van jouw mijn
muurbloempje als de lente komt omarm ik
jouw en zing een serenade voor jouw alleen