Van meiklokje tot boterbloempje
van herfstsluier tot sneeuwitje
van watervalletje tot beekje
van de grote oceaan tot de ruwe
zee van zomerkoning tot zonnekind
van jaargetijde tot jaargetijde
van eb tot vloed van hoog naar
laag vlieg jij over het landschap
mijn zwevend grassprietje dansend
libelletje jij zoete waternymph jij
schone parelmoer van dag tot dauw
dans jij in het volle zonlicht tot
in het diepst van de eenzame nacht
fladder jij bestuif jij de lente
bloesems jij mooie vlinder jij zwoele
nymph jij betovert mij als geen ander
evi