Hij wil verder gaan dan zoenen
Maar wat wil ik?
Hij wil met mij slapen in 1 bed
Ik weet niet of ik dat wil
ik kan niet meer goed denken
want ik ben geobsedeerd door 'hem'
misschien ben ik niets meer voor hem
dan een doodgewone scharrel
maar voor mij is hij de ware
wat moet ik doen
ik kan niet denken
ik ben onzeker over wat ik wil
het moet er toch ooit eens van komen
maar moet dat nu?