het is gebeurt
het is me overkomen
en zeer doet het nie echt
maar ik weet dat het haar zeer doet
ze zal wel snikken wenen
en ook denken aan hem
al weet ik dat ik niet veel kan doen
voor een verloren persoon die een klein dochter had
maar nu heeft izj verdriet
ik ik zag het nog niet maar het doet aar pijn
en het vreet aan haar
zo als de ring vrat aan frodo
maar ik weet dak er moen zijn
maar lieve freak jes klein
wat moet ik haar zeggen?