Heimwee
naar je armen
die me zo liefkozend konden verwarmen
Heimwee
naar je warme lichaam
we waren een,we waren saam
Heimwee
naar je betoverende gezicht
je gaf me liefde,je gaf me licht
Heimwee
naar je lieve woorden
die me zo bekoorden
Heimwee
naar je tedere aandacht
was ik maar bij je vannacht
Heimwee
naar hetgeen wat ik verloor
hoe moet ik nu door?
Heimwee
naar jou
God alleen weet hoeveel ik van je hou...