Doe me lol,
bol het hier,
voor een keer,
want ik ben je grollen,
voorbij geholt,
geloof,
dat alle hoop,
verloren is.
Dus ga,
naar de maan,
land daar,
wandel,
daar alleen.
Laat mij hier,
zie het eens van mijn kant,
zie je het niet,
hoe ik naar je kijk,
hoe ik naar je staar,
vanop een afstand,
die steeds verder reikt,
dan je kan reiken.
Zie je het niet,
wat ik je niet kan vertellen,
wat je niet deert,
niet begeert,
het mijne is,
meer dan eens,
meer dan ooit,
is de golfslag nabij,
de storm opkomst,
die het doel zal verwoesten,
onverwacht,
verwacht.