ik wilde jouw opnieuw.
jij zag me niet meer staan .
tuurlijk deed het effen pijn,
maar je moet gewoon durven slikken
en verdergaan.
geloven deed ik je altijd ;
ook al liep de leugen ervanaf .
ze zeggen liefde maakt blind ,
wel geloven mag je dat .
ergens wil ik je wel terug
ergens verlang ik terug naar jouw
oeps kijk ,ik lieg nu al net als jij.