Ze verlicht mijn gelaat met een heilig licht
Ze is warm en teder
Sommige dagen zie ik ze heel de dag
andere laat ze zich bijna niet zien
dan verstopt ze zich achter witte nevels van mysterie
Ze is niet te doorgronden,niet te begrijpen
Maar ik wil ze niet begrijpen,gewoon van haar genieten
Die mooie warme zon...