Speciaal en gewoon!
Als ik bij je ben, hoef je me nimmer te vragen,
of ik bereid ben jouw last te dragen.
Als jij bij me bent, mag je alles zeggen.
Want alle twijfel zal ik kunnen weerleggen.
Als ik bij je ben, deel ik jouw zorgen.
Voor mij houd jij niets verborgen.
Als jij bij me bent, dan voel ik mij verrukt.
Want ik weet dat ons alles lukt.
Als ik bij je ben, dan is mijn dag weer goed.
Jij geeft me ontzettend veel kracht en moed.
Als jij bij me bent, dan voel ik me sereen.
En wil ik nergens anders meer heen.
Als ik bij je ben, laat een ieder maar in de waan.
Want ik zal nooit, ooit bij je weg gaan.
Dat doe ik…, speciaal voor jou!
Gewoon…, omdat ik van je hou!