Vorig jaar had je problemen
Volgens mij zijn ze nu verdwenen
Je bent er uit
Weet wie je bent
Hoewel ik je vroeger niet heb gekend
Merk ik aan jouw gedichten
Dat je nu vrede kunt stichten
Met je hart, jouw gevoel
Je weet wel wat ik bedoel
Toch wil ik nog kwijt
Voor mij ben je nog dezelfde meid
Gewoon de Jolanda
Die ik tot nu toe heb gekend
Hoe ik het ook keer of wend
24-01-2001
Jolanda, zo wil ik duidelijk maken dat ik (en volgens mij vele anderen) achter je sta, en zal blijven staan. veel liefs, Rianne