Op een koude winter avond
´s avonds laat door het park
Liep ik hand in hand
Kijkend naar de hemel
gedragen vol sterren
zo onbereikbaar voor ons
wij als twee geliefden
lopend door het park
Kijkend naar de sterren
en de maan
zie ik een ster vallen
met een schittering na
doe ik een wens
hopend dat hij word vervuld
naar een hart
dat mij toebehoord