Jij
Je vertelde me die woorden
die woorden deden pijn
Ik wilde ze niet horen
dit was alles behalve fijn
Je zei t zo gevoelloos
alsof je niks meer om me gaf
Dat maakte me zo boos
Dit alles was zo maf
Ik schrijf dit gedicht met tranen in me ogen
in de hoop dat dit alles is gelogen
Ik wil je geven alle tijd
die je nodig hebt om na te denken
Mijn hart is wat ik jou wil schenken
Bas ik ben je toch niet echt kwijt
Kun je mij vertellen
dat je niet meer van me houd
dat je niks meer om me geeft
laat dit alles je ehct koud
De liefde is niet over dat is
een ding wat zeker is
Kunne we t niet langzaam opbouwen, ervoor vechten
Want Bas jij bent degene die ik mis
Sommige vinden me bij je passen
andere vinden dat je me gebruikt en dat je op moet krassen
Dat is iets wat me niet zint
maarja liefde maakt blind
Als je me weer eens voorbij loopt zonder te kijken,
of heel bot doet op icq
T lijkt alsof je me wilt ontwijken
Vraag ik me af wat ik toch zo leuk aan je vin
Maar op honderd andere momenten weet ik waarom ik je bemin
Blonde haren blauwe ogen
en een schitterende lach
een geweldig lichaam
Jij het mooiste wat ik zag
Bas, Laten we afmaken waar we ooit begonnen zijn
We hebben alle tijd het kan ook zonder pijn
het enigste wat ik wil is r voor je zijn
Als je ergens bang voor bent
zorg dan dat ik t merk
het hoeft niet met woorden samen zijn we sterk
Liefde kan zo mooi zijn als je er samen voor gaat
als jij van mij houdt en ik van jou
is er toch niks mnooiers dat bestaat
Leg je gevoellens niet zomaar neer
vecht ervoor
Denk niet ik kan dit nog niet aan
Ga ervoor dit keer.