als ik even niet bij je ben
voel ik me eenzaam
als een waterval zonder stroom
zie je alle fonkelende druppeltjes vallen?
dat zijn de tranen die ik laat vloeien voor jou...
mijn waterval zal wachtend haar druppeltjes laten vallen
en eenzaam blijven...
totdat jij die fonkenlende tranen liefdevol wegkust!!