Waarom Ik?!Ik was alleen maar verliefd op je...toch kwam ik erachter dat je een vriendin had,waar je al je liefde meedeelde1Ik stroomde in tranen uit,ik kon het niet meer aan,je vriendin heeft mij verdomme bedreigd,ze heeft me geslagen en geschopt!komt dit allemaal door mij?ben ik dan niks waard?Doet liefde dan zoveel pijn?dat ik het leven niet meer aanzie??