Ik ken je niet eens
Heb je nog nooit gezien
Heb je nog nooit gesproken
Leer je binnenkort kennen, misschien
Ik ken je niet eens
Maar heb het idee dat ik je ken
Ik heb je nog nooit gesproken
Maar weet nu al dat je leuk bent
Ik ken je niet eens
Heb je nog nooit gezien
Maar ben nu al
Een klein beetje verliefd, misschien...